Monday 19 August 2013

Zwemmen is een kunst.

Zwemles word gezien als een belangrijke stap in het leven van een jong kind, en de zwemschool van Swimbee wil hierbij graag helpen. Wij snappen dat alleen de beste zwemles goed genoeg zijn voor uw jonge kind.
De eerste zwemles staat bekend als een spannend moment, zowel voor het kind als voor de ouder. Het is belangrijk dat uw kind inziet dat het water ook als speeltuin kan worden gezien, en daarom word in de eerste paar zwemlessen de focus gelegd op het speelse effect in het water.
De zwemleraren en leraressen die in dienst zijn bij Swimbee, zijn goed opgeleid en kunnen uw kind het best begeleiden in het water. Op onze zwemschool zijn genoeg mogelijkheden waarin u bij uw kind kunt blijven tijdens de lessen, en in de beginstadium van de zwemles mag u zelfs met uw kind het water in. Dit zodat uw kind op rustig tempo kan wennen aan het water, de werkwijze van Swimbee en de andere kinderen en leraren.
Swimbee is een zwemschool die goed staat aangeschreven, maar wij hechten de grootste waarde aan de mening van de ouders en kinderen zelf. Voor ons is het belangrijk dat zowel uw kind als uzelf zich welkom en veilig voelt in de zwemschool van Swimbee. We vragen regelmatig om feedback aan ouders, omdat wij willen blijven groeien als zwemschool. Gelukkig hebben wij nog nooit slechte commentaren gehad, en die willen wij ook in de toekomst graag vermijden.
Bij de zwemles in de zwemschool van Swimbee word gewerkt in kleine groepjes. Zo krijgt ieder kind meer individuele zwemles den haag aandacht en kunnen de kinderen sneller aan elkaar hechten. Voor een kind is het namelijk belangrijk om andere kinderen om zich heen te hebben, bij het ontwikkelen van iets nieuws, zoals het leren zwemmen. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen elkaar nog beter kunnen helpen en ondersteunen. Bij de swimbee zwemschool word inmiddels ook gebruik gemaakt van een online portal, waarbij u de vooruitgang van uw kind tijdens zijn/haar zwemles kunt bijhouden. Wij motiveren uw kind zodanig, dat hij of zij binnen een jaar het eerste diploma zal behalen.
De zwemschool van Swimbee is gevestigd in en rondom de drie grootste steden in Nederland. Met de tijden waarop de zwemles gegeven word, is rekening gehouden met schooltijden, slaaptijden en eettijden, mocht het toch niet uitkomen dan zijn er meerdere dagen en begintijden waarop de zwemles gegeven word.

No comments:

Post a Comment