Tuesday 11 June 2013

Zwemlessen bij Swimbee Rotterdam

De eerste zwemles in Rotterdam, een spannende gebeurtenis

De eerste zwemles is voor kinderen een spannende gebeurtenis. Veel kinderen vinden het gevoel van al dat water om zich heen eng, vooral de eerste keer. Angstig vragen ze zich af of ze niet meteen naar de bodem zinken. En de verbazing als dan blijkt dat ze blijven drijven.

Bij SwimBee laten we uw kind eerst rustig wennen aan het water, zodat ze langzamerhand steeds meer gaan durven. De gecertificeerde zwemleraren die zwemles in Rotterdam geven, nemen daar uitvoerig de tijd voor. Doordat de zwemles in Rotterdam uitsluitend in kleine groepjes wordt gegeven, kan aan elk kind de aandacht gegeven wordt die het nodig heeft om het over de angst voor water heen te helpen.

Bij SwimBee is zwemles in Rotterdam een feest

Bij SwimBee gaan we ervan uit dat een kind sneller het zwemdiploma haalt als het plezier heeft in zwemmen. Het moet een feest zijn om naar de zwemles in Rotterdam te gaan. De zwemleraren van SwimBee zijn erin gespecialiceerd om uw kind plezier te laten beleven in het leren zwemmen. De leraren staan dan ook niet aan de kant aanwijzingen te geven, maar gaan zelf ook het water in.

Bij SwimBee gegarandeerd binnen een jaar het A-diploma

De zwemles in Rotterdam wordt altijd in kleine groepjes gegeven, zodat de zwemleraren ieder kind optimale aandacht kunnen geven.

Bij deze lessen wordt geen gebruik gemaakt van zwembandjes. De ervaring heeft ons geleerd dat het voor kinderen vaak erg moeilijk is om het veilige gevoel van de zwembandjes weer los te moeten laten. Ze herbeleven dan vaak de angst die ze hadden toen ze voor het eerst in het water gingen. 

Door de goede begeleiding van onze gecertificeerde zwemleraren, kunnen we garanderen dat uw kind binnen een jaar het A-diploma haalt.

Stimulerende SwimBee-certificaten

Hoewel we zwemles den haag garanderen dat uw kind binnen een jaar kan afzwemmen voor het A-diploma, kan dat voor uw kind een erg lang lijken. Daarom geven we kinderen bij zwemles in Rotterdam SwimBee-certificaten. Dit is een stimulans op weg naar het A-diploma.

Volg de vorderingen van uw kind bij de zwemles in Rotterdam

Als uw kind zwemles in Rotterdam volgt, kunt u als ouder elke week een kijkles bijwonen. Zo kunt u meemaken hoeveel plezier uw kind in de zwemlessen heeft en hoe kundig onze zwemleraren zijn.

Via een online portal kunt u de vorderingen van uw kind volgen, thuis achter uw computer. U kunt hier natuurlijk ook met de zwemleraar over praten.

Als uw kind 4 jaar is, kunt u het al aanmelden voor een gratis proefles bij SwimBee. U kunt dan proberen of zwemlessen in Rotterdam bij SwimBee de zwemlessen zijn die bij uw kind passen.

No comments:

Post a Comment