Tuesday 11 June 2013

Zwemles bij Swimbee

Bent u op zoek naar een leuke zwemschool voor uw kinderen? Neem dan eens een kijkje bij zwemschool Swimbee! Daar staat plezier en begeleiding absoluut voorop.

Zo'n eerste zwemles is voor ieder kind spannend. Daarom leren wij de kinderen stapje voor stapje de kleine kneepjes van het zwemmen. Eerst even rustig wennen aan het water, we laten ze zeker niet gelijk in het diepe springen. Bij Swimbee staat plezier voorop, anders is het voor uw kind ook niet leuk om naar zwemles te gaan. Spelenderwijs leren onze gecertificeerde zwemleraren de kinderen het omgaan met het water en de veranderingen daarvan, bijvoorbeeld spetteren en drijven.

Niet ieder kind is hetzelfde en dat weten wij bij Swimbee ook. Daarom letten wij tijdens de zwemles ook op het individu. Sommige kinderen voelen zich direct als een vis in het water en andere kinderen hebben iets meer tijd nodig om te wennen aan water. De onderwijzers letten tijdens de zwemles op de verschillen tussen de kinderen en spelen hier ook goed op in. Wij zorgen ervoor dat de groepen niet te groot zijn, op die manier krijgt ieder kind de aandacht die hij of zij verdiend.

Na één jaar zwemles bij Swimbee zal uw kind al af kunnen zwemmen voor het eerste diploma, diploma A. De verschillende onderdelen die tijdens de les allemaal aan bod zijn gekomen zullen tijdens het afzwemmen worden getoond aan familie en vrienden. Bijvoorbeeld de schoolslag en het onder water zwemmen, maar ook watertrappelen. Na afloop kunnen de kinderen met grote trots hun eerste zwemdiploma ophalen.

De zwemscholen van Swimbee zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Op deze locaties kunnen de kinderen onder begeleiding van professionele zwemdocenten de zwemles volgen. Maar naast deze locaties in Nederland is Swimbee ook actief met het geven van zwemles op verschillende vakantiebestemmingen. Handig wanneer u onbezorgd met de kinderen naar het zwembad wilt tijdens uw vakantie. Ook worden er speciale vakanties georganiseerd waarbij het leren van zwemmen geheel centraal staat.

Als u woonachtig zwemles den haag bent in het buitenland kunt u ook gebruik maken van de service van Swimbee. Want met speciale zwemles op locatie kunnen wij u kinderen binnen 1 of 2 weken een diploma bezorgen. Uw kind ontvangt dan een erkend internationaal zwemdiploma. Want in het buitenland wordt vaak een ander soort zwemles gegeven. 

Bij Swimbee kunnen diploma A, B en C behaald worden. Kinderen kunnen vanaf een leeftijd van 4 jaar worden opgegeven voor de zwemles. Daarnaast is het mogelijk om uw kind op te geven voor een vrijblijvende proefles. Zo kunt u zelf beoordelen of zwemschool Swimbee past bij u en uw kind. De lessen zijn makkelijk te reserveren via de website van Swimbee.

No comments:

Post a Comment